Naming

 

EKXO Naming.

 

 

Ekxo is een naming-, webdevelopment-, huisstijl en logo design bureau dat een kei is in het ‘divergerend denken’ ook wel het ‘out-of-the-box thinking’ zorgt ervoor dat EKXO u van unieke brandnames kan voorzien die snel in het geheugen van de consument wordt opgenomen. Hierdoor bespaart u tijdens het bestaan van uw onderneming aanzienlijk op tijd, inspanningen en marketingkosten.

Uiteraard zijn onze naamcreaties juridisch te beschermen.

 

button

 

Small business, web shops and power names.

Meer dan wie ook hebben MKB bedrijven een effectieve naam nodig. Zonder een ongelimiteerd marketingbudget dient u er zeker van te zijn dat uw merknaam effectief genoeg is om uw onderneming toekomstbestendig te maken.

Gemeenten, organisaties en non-profit.

Wij ontwikkelen naamcreaties voor ieder type organisatie.

Onze premium naamcreatiepakketten.

Onze drie premium naamcreatiepakketten bestaan uit. 

 Drie naamcreaties.

• Zes naamcreaties.

• Negen naamcreaties.

Onze services kunt u reserveren via de link op onze pagina ‘vragen & reserveren’.

Drie redenen waarom onze naamcreatiepakketten een waardevolle investering zijn.

1. Een professionele identiteit die marketingkosten reduceerd en gelijktijdig in het geheugen van de consument blijft hangen geeft u online en offline een voorsprong op de concurrentie. Een Euro bespaard is een Euro verdient.

2. De meeste bedrijven besteden ieder jaar meer aan hun kassa inkt cardridges en schoonmaakgerei dan dat ze eenmalig investeren in hun permanente identiteit die vele jaren effectief zijn werk behoort te doen en in belangrijke bijdraagt aan het succes van de onderneming.

3. Uw eenmalige investering in een premium naamcreatie voor uw product, service of onderneming is volledig aftrekbaar als zakelijke kosten.

Domeinnaam garantie*.

Vanzelfsprekend controleren wij de selectie van merknamen en bedrijfsnamen die wij presenteren op verkrijgbaarheid als domeinnaam. Indien u absolute zekerheid wenst met betrekking tot de registratie van uw bedrijfsnaam dan bieden wij u een ‘domeinnaam garantie’. Ekxo registreert voor u de selectie van bedrijfsnamen en merknamen. Vraag hiernaar.           

*Onze domeinnaam garantie heeft betrekking op de volgende extensies: .nl, .com en .org.

 

 

 

et-ecover

 
 
 
 
Onze persoonlijke garantie aan u.

Om onze premium dienstverlening te garanderen kunnen wij jaarlijks slechts een beperkt aantal ondernemingen van dienst zijn. Voor vrijblijvend advies contacteert u ons aan de onderzijde van deze pagina. We garanderen dat we een wenselijke oplossing aanreiken.