Het Starterspakket

 

 

Het premium Starterspakket.

Wij ontwikkelen uw onderhoudsvriendelijke website in WordPress, het populaire content management system (CMS) dat wordt toegepast op 25.4 procent van websites. Google is gek op WordPress en dit resulteert in uitstekende vindbaarheid in de zoekmachines.

 

U ontvangt waar u voor betaald.

Laat u niets wijsmaken over webdevelopment aanbiedingen die uit stuntprijzen bestaan. Het ontwikkelen van een representatieve en vooral een effectieve website die jaren mee kan is een arbeidsintensieve en specialistische taak.

Met een gemiddelde investering van €1.500.- tot €2.500.- voor de ontwikkeling van een serieuze website bevinden wij ons precies in het midden van deze prijsrange en bij ons ontvangt u bij uw investering tevens een uitgebreid premium logo design traject en een compleet huisstijlpakket. Met dit pakket bent u direct gereed voor business.

 

Snelle hosting op Nederlandse servers.

Uw website wordt gehost op snelle Nederlandse servers met Nederlandse IP-adressen. Dit biedt u het grote voordeel dat uw website uitstekend rankt in de Nederlandse indexen van: Google, Bing en Yahoo. De uptime van deze servers bedraagt 99.97 procent. Tevens voorzien wij uw website van de laatste SEO optimalisatie en informatiebeveiliging.

 

De beveiliging van uw bedrijfsdata.

Uw website wordt professioneel en onderhoudsarm beveiligd zodat kwaadwillende hackers geen kans krijgen om uw website te hacken. Wij installeren tevens een beveiligings module die wekelijks een volledige back-up van uw website maakt en deze automatisch naar uw e-mailadres verzend.

Onze werkwijze garandeerd u optimale veiligheid van uw bedrijfsdata. Mocht uw website om welke reden dan ook niet functioneren dan kunt u deze wekelijkse back-up’s eenvoudig uploaden waardoor uw site wederom volledig functioneert.

Wij zijn begaan met de (online) veiligheid van uw onderneming en daarom leveren wij u kosteloos de laatste information security. Jaarlijks wordt circa zestig procent van het Nederlandse bedrijfsleven het slachtoffer van cybercrime waarbij de schade flink kan oplopen en de bijkomende imagoschade waaruit langdurige negatieve consequenties kunnen voortkomen.

Cybercriminelen kiezen steeds vaker het MKB als doelwit, mede omdat het MKB veelal niet op de hoogte is van de vele risico’s van cybercrime en dus geen doeltreffende maatregelen treft. In een ernstig geval kan een cybercrime incident zelfs het faillissement van een organisatie betekenen.

 

De meldplicht datalekken.    

Vanaf 1 januari 2016 bent u via ‘de meldplicht datalekken’ verantwoordelijk voor datalekken die serieuze schade kunnen opleveren voor uw: klanten, leveranciers, uzelf en uw organisatie.

 

Het onderhoud en aanpassen van uw website.      

Het onderhoud van uw website is eenvoudig en het aanpassen van uw website is met een WordPress CMS kinderspel. Online zijn er vele Nederlandstalige en Engelstalige tutorials en video’s te vinden die eenvoudige oplossingen tonen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid voor een jaarlijks onderhoudscontract.

 

Uw huisstijl.         

Met enkel een website bent u er niet, u dient immers tevens over een logo en een huisstijl te beschikken. Met ons huisstijlpakket dat bij uw website wordt geleverd bent u geheel gereed om uw ambities waar te gaan maken.

Uw premium website development bestaat uit.

Wij presenteren u een premium custom WordPress design concept.

Dit WordPress design concept wordt ontwikkeld door ervaren WordPress developers en is voorzien van drie herzieningen. Onze WordPress designs zijn mobile friendly.

Een onderhoudsvriendelijke, mobile friendly WordPress website bestaande uit maximaal drie pagina’s plus een contactpagina. U kunt uiteraard altijd eenvoudig zelf pagina’s toevoegen.

Uw website beschikt over professionele beveiliging en geautomatiseerde wekelijkse updates.

Verleidelijke en converterende teksten die uw klanten aanzet tot de gewenste actie.

Uw website wordt voorzien van de laatste SEO dit zorgt voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Een optioneel jaarlijks onderhoudscontract.

* Optionele kosten bestaan uit een hostingpakket en een domeinnaam naar keuze op onze hosting servers.

 

Uw premium logo design bestaat uit.          

Een uitgebreid pakket van maar liefst drie originele en unieke premium logo design concepten ontworpen door een professioneel team van acht ervaren designers.

 

Maar liefst drie redesign rondes.

Volledig copyright eigenaarschap.

• Editable vector file .ai, .eps.

 Logo files voor gebruik op het web bestaande uit: .jpg, .png, .gif.

 

Uw premium huisstijl, envelop en businesscard design bestaat uit.       

Een premium huisstijl concept ontworpen door een professioneel team van ervaren designers.

Een briefhoofd (letterhead).

Een envelop design.

Een tweezijdige businesscard. Met ruimte voor drie contactpersonen.

 

Binnen tien werkdagen ontvangt u alle design concepten en kunt u uw voorkeuren aan ons kenbaar maken.

 

Vier redenen waarom het starterspakket een waardevolle investering is.

1. Het is een voordelig en compleet pakket waarbij zelfs de laatste informatiebeveiling is inbegrepen.

2. Wij beschermen uw inkomen tegen schadelijke cybercriminelen die jaarlijks bij één op de twee bedrijven een gemiddelde schade veroorzaken van maar liefst Euro 5.500.- en mogelijke langdurige imagoschade.

3. Uw website, logo’s, huisstijl en businesscards worden ontworpen door een ervaren team van designers die aan vele internationale projecten hebben gewerkt en de geheimen van het vak kennen.

4. Uw investering is volledig fiscaal aftrekbaar als zakelijke kosten.

 

De premium designs in het starterspakket worden geleverd met de bronbestanden zodat u op ieder moment eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen.

let op: het starterspakket bestaat uit een WordPress website en premium designs en niet uit fysieke producten.

 

button

 

Onze persoonlijke garantie aan u.

Om onze premium dienstverlening te garanderen kunnen wij jaarlijks slechts een beperkt aantal ondernemingen van dienst zijn. Voor vrijblijvend advies contacteert u ons aan de onderzijde van deze pagina. We garanderen dat we een wenselijke oplossing aanreiken.

Wijzigingen voorbehouden.