Veilige linkbuilding

Jouw blogs en website bovenaan in Google

Ik ben een ervaren linkbuilding specialist die ervoor zorgt dat jouw website of webshop succesvol wordt in Google. Ik creëer maandelijks waardevolle backlinks en unieke relevante blogs voor je website of webshop waardoor je website stijgt in de Google zoekresultaten. Backlinks bepalen voor 50% de posities van je website in Google.  Ik zorg ervoor dat de uniek geschreven blogs bovenaan in Google ranken. De combinatie van maandelijkse blogs en backlinks zorgen ervoor dat de domein autoriteit van je website significant stijgt. Met deze methode kun je op veel zoekwoorden hoog ranken in Google. 

Linkbuilding is altijd nodig, niet aan linkbuilding doen is een gok

Ik raad linkbuilding altijd aan, of het op dat moment nu nodig is of niet. Toekomstige of wakker geworden concullega's die wel aan linkbuilding doen passeren je dan met gemak. Die gok is te groot. 

Hoe werkt linkbuilding?

Met linkbuilding genereer je links naar je website of webshop. Door het creëren van kwalitatieve backlinks krijgt je website een hogere autoriteit in de ogen van Google waardoor je hoog in de zoekmachines komt te staan. Links verschillen onderling in kwaliteit en sommige links zijn onveilig maar ik creëer altijd de beste links zodat het backlinkprofiel van jouw website optimaal is en tevens optimaliseer ik je bestaande links.

Linkbuilding strategieën

Ik heb als specialist in de online marketing branche een groot kwalitatief netwerk aan partners opgebouwd met vele webpagina’s in beheer. Deze partners bieden mij de mogelijkheid om links te plaatsen op vele voor jouw branche relevante websites, tevens benader ik handmatig de beste link targets zodat jouw backlinkprofiel beschikt over de beste links in je branche.

Linkbuilding gaat om kwaliteit niet kwantiteit

De ene link is de andere niet. Door mijn jarenlange ervaring met linkbuilding weet ik welke factoren Google handhaaft bij het beoordelen van nieuwe links en het linkprofiel. Mijn werkwijze zorgt ervoor dat je linkprofiel op een natuurlijke wijze groeit en Google niks aan te merken heeft op je linkprofiel. Veel linkbuilders kopen elders een goedkoop linkpakket met links van bedenkelijke kwaliteit of ze automatiseren de linkbuilding, maar dit is gevaarlijk voor je website of webshop omdat je hiermee het risico op een Google penalty vergroot. In het ergste geval verwijdert Google je website uit de zoekresultaten. Mijn handmatige werkwijze is veilig en natuurlijk.

Let op: Ik garandeer geen maandelijks minimaal aantal links omdat het in linkbuilding om kwaliteit gaat en niet kwantiteit. Linkbuilders die maandelijks een (indrukwekkend) minimaal aantal links garanderen leveren een bedenkelijke service. Ze leveren makkelijk te verkrijgen links die niet bijdragen aan een sterk backlinkprofiel of ze leveren automatisch gegenereerde links of ze leveren ‘no-follow’ links van bijvoorbeeld bedrijfsgidsen waar je niets aan hebt eveneens lever ik maandelijks geen enorme hoeveelheden links omdat het contraproductief is. Google houdt niet van manipulatie en dus zorg ik voor een natuurlijke groei van je backlinkprofiel. Ik doe niet aan bovenstaand doorzichtige verkooptrucs.

Linkbuilding is geen eenmalige activiteit

Het is moeilijk om op voorhand te bepalen hoeveel linkbuilding je website nodig zal hebben. Het is dan ook geen eenmalige activiteit. Links verdwijnen over tijd omdat websites offline gaan en de competitie zit uiteraard ook niet stil. Linkbuilding is een continu proces. Daarom bied ik een realistisch geprijsde maandelijkse service die op elk moment stopgezet kan worden.

Het complete linkbuilding pakket bestaat uit:

 • Zoekwoord onderzoek.
 • Eenmalige website brede SEO optimalisatie.
 • SEO audit rapporten op aanvraag.
 • Onbeperkt aantal zoekwoorden.
 • Onbeperkt aantal webpagina’s.
 • Mijn service is op elk moment te annuleren.
 • Het schrijven van blogs voor link creatie.
 • Competitieve analyse.
 • Het optimaliseren van het bestaand backlinkprofiel.
 • Monitoring van het backlinkprofiel.
 • Ik hanteer geen contract.
 • Page speed monitoring.
 • Website up-time monitoring.
 • Keyword tracking.
 • Ranking check.
 • Handmatige creatie van veilige en permanente links.
 • Maandelijks een unieke, relevante blog. 

Wat maakt mijn service uniek?

De meeste linkbuilders voeren enkel linkbuilding uit maar met mijn linkbuilding service heb je een overcomplete alles-in-één linkbuilding service inclusief unieke blogs voor een voordelig maandelijks tarief. Je kunt me op elk moment een e-mail sturen en dan overhandig ik je de laatste rankings voor alle zoekwoorden. 

Tot slot

Wat kost het je: financieel, emotioneel en mentaal om niet te investeren in hoge zoekmachine rankings? Geef mij een kans om mezelf te bewijzen en ik stel je niet teleur.

Ben je gereed voor actie of laat je liever je concullega's winnen?

Neem nu contact met mij op.

Contact
Doordat ik kantoor aan huis houd plaats ik vanwege privacyoverwegingen niet mijn privé-adres op mijn website.
Ik werk via een payroll constructie hierdoor hoef ik niet over een KvK-nummer te beschikken.
Vermelde bedragen zijn exclusief btw.
© Ekxo.nl 2014 - 2023
error: content is beschermd.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram