Complete PPC management

Linkbuilding uitbesteden

Backlinks zijn de valuta van het internet

Wil je graag meer organische bezoekers naar jouw website trekken met een uitstekend backlinkprofiel?

Zoek dan niet verder! Ik ben een ervaren linkbuilding specialist die ervoor zorgt dat jouw website of webshop een succes wordt in Google.

Uiteraard wil je met jouw website tevens organisch hoog in Google ranken, er zijn vele technieken om dit te realiseren maar één van de belangrijkste is linkbuilding. Linkbuilding is noodzakelijk voor een hoge organische positie in Google. Linkbuilding behoort tot de drie belangrijkste organische ranking factoren. Ik ben een ervaren linkbuilder met een enorm (online) netwerk waardoor ik jouw website van de beste links kan voorzien.

Hoe werkt linkbuilding?

Met linkbuilding genereer je links naar je website of webshop. Door het creëren van kwalitatieve backlinks krijgt je website een hogere autoriteit waardoor je organische hoog in de zoekmachines komt te staan. Links verschillen onderling in kwaliteit en sommige links zijn onveilig maar ik creëer altijd de beste links zodat het backlinkprofiel van jouw website optimaal is tevens optimaliseer ik bestaande links.

Linkbuilding strategieën

Ik heb als specialist in de online marketing branche een groot netwerk aan partners opgebouwd. Deze partners bieden mij de mogelijkheid om links te plaatsen op vele voor jouw branche relevante websites tevens benader ik handmatig geschikte linktargets zodat jouw backlinkprofiel beschikt over de beste links in je branche. 

Mijn werkwijze is veilig

Door mijn jarenlange ervaring met linkbuilding weet ik welke factoren Google handhaaft bij het beoordelen van nieuwe links en het linkprofiel. Mijn werkwijze zorgt ervoor dat je linkprofiel op een natuurlijke wijze groeit en Google niks aan te merken heeft op je linkprofiel. Vele linkbuilders kopen elders een goedkoop linkpakketje met links van bedenkelijke kwaliteit maar dit is potentieel gevaarlijk voor je website omdat je hiermee het risico op een Google penalty vergroot. In het ergste geval verwijdert Google je website uit de zoekresultaten. Mijn werkwijze is veilig en natuurlijk. 

Linkbuilding is geen eenmalige activiteit

Het is moeilijk om op voorhand te bepalen hoeveel linkbuilding je website nodig zal hebben. Het is dan ook geen eenmalige activiteit, immers, links verdwijnen over tijd omdat websites offline gaan en je concurrentie zit uiteraard ook niet stil. Linkbuilding is een continu proces. Daarom bied ik een voordelige maandelijkse service die op elk moment stopgezet kan worden. Ik hanteer geen contracten.

Ik creëer maandelijks links voor maximaal tien pagina’s of maximaal tien zoekwoorden. Ik toon maandelijks welke links ik gecreëerd heb en monitor dagelijks de resultaten en dat alles voor een voordelige maandelijks tarief zonder contract. 

Het complete linkbuilding pakket bestaat uit:

  • Indien wenselijk, het optimaliseren van de betreffende pagina’s zonder meerprijs.
  • Een eenmalige SEO optimalisatie website breed voor maximaal resultaat.
  • Het creëren van veilige en kwalitatieve backlinks.
  • Mijn service is op elk moment te annuleren.
  • Het optimaliseren van bestaande links.
  • Monitoring van het backlinkprofiel.
  • Maandelijkse rapportage.

De investering bedraagt slechts € 325,00.- exclusief btw per maand. Dit is marktconform. Neem nu contact met mij op via de contactpagina.

Ben je gereed voor actie of laat je liever je concullega's winnen?

Neem nu contact met mij op.

Contact
Doordat ik kantoor aan huis houd plaats ik vanwege privacyoverwegingen niet mijn privé-adres op mijn website.
Ik werk via een payroll constructie hierdoor hoef ik niet over een KvK-nummer te beschikken.
© Ekxo.nl 2014 - 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram