Local SEO voor WordPress website eigenaren in Nijmegen

Voor ondernemers in de regio Nijmegen is lokale online zichtbaarheid van belang. Google heeft hier een oplossing voor door elke regio van lokale zoekresultaten te voorzien. Dit houdt in dat de zoekresultaten voor bijvoorbeeld ‘financiële dienstverlener in Nijmegen’ andere resultaten tonen dan zoekopdrachten in andere woonplaatsen.

Waarom is local SEO belangrijk?

Meer dan de helft van de zoekopdrachten op Google worden uitgevoerd met een lokale zoekintentie. Dit betekent dat één op de twee mensen in Google zoeken naar lokale producten of diensten. Als je website niet geoptimaliseerd is voor local search dan loop je veel klanten mis.

Je bent op zoek naar een local SEO expert in Nijmegen voor je zaak? Ekxo is gevestigd in Nijmegen en maakt voor jou een zoekmachine optimalisatie strategie op maat. Neem nu contact met mij op voor hoogwaardige local SEO voor WordPress website eigenaren met een prestatiegarantie, zonder een vervelend contract.

Local SEO is onmisbaar voor lokale ondernemers. SEO levert maar liefst drie keer zoveel klanten op. Bron: onderzoek Argeweb. Leads afkomstig van local SEO sluiten het vaakst tevens is het de meest voordelige vorm van digital marketing.

Ik besteed grote zorg aan alle elementen die bijdragen aan uitstekende rankings in Google. Zijn jouw webpagina’s op de juiste manier geoptimaliseerd en is jouw content volgens Google van goede kwaliteit?

Wat krijg je als je met Ekxo werkt

  • Ik focus me op de zoekwoorden die je het meeste zoekverkeer opleveren.
  • Een persoonlijke benadering.
  • Duidelijkheid voorop dus geen verrassingen achteraf.
  • 100% veilige local SEO zodat jij je nooit zorgen hoeft te maken dat je website een Google penalty krijgt.

Local SEO een definitie

Zoekmachine optimalisatie, in het Engels 'search engine optimization' genoemd, afgekort S.E.O. is een onderdeel van zoekmachinemarketing. Het kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om webpagina's lokaal hoog te laten ranken in de lokale organische zoekresultaten van bijvoorbeeld Google en Bing.

De noodzaak van lokale zoekmachine optimalisatie

Nog steeds klikken gebruikers van zoekmachines overwegend op de ‘organische’ zoekresultaten. Goed vindbaar zijn in de organische zoekmachine zoekresultaten van zoekmachines is belangrijk.

Wat kan ik voor jou betekenen?

SEO consultancy: We starten elk local SEO traject met realistische doelstellingen. Haal meer rendement uit je inspanningen door gebruik te maken van mijn kennis.

Website optimalisatie: Hoe zorg je voor een betere vindbaarheid van je website? Nadat ik mijn local SEO audit heb afgerond hebben we alle inzichten in huis voor het bereiken van optimale vindbaarheid!

Content creatie: Local SEO copywriting, Ik ontwikkel overtuigende en relevante content voor je website dat wordt gewaardeerd door je doelgroep.

Ik maak je website uitstekend vindbaar. Mijn aanpak is elke keer succesvol. Alles begint bij het analyseren van de juiste zoekwoorden en een geoptimaliseerde website. Door ons te richten op woorden die veel zoekvolume hebben en realistisch haalbaar zijn zorg ik voor snel resultaat.

Mijn vier stappen aanpak voor local SEO in Nijmegen met een hoge ROI

Stap één: website optimalisatie

Zoekmachines werken met spiders die continu het internet afzoeken en alle websites proberen te vinden en te interpreteren. Een algoritme met tweehonderd variabelen beoordeeld wat de positie van jouw website in de zoekmachine behoort te zijn. Om de spiders succesvol jouw site te laten interpreteren met je website in optimale technische staat verkeren.

Ik voer een local SEO audit uit en ik voorzie je van een audit rapport met alle aandachtspunten. Waarna ik er zorg voor draag dat je website in een optimale technische staat verkeert zodat de zoekmachine spiders je site makkelijk kunnen spideren.

Hierbij besteed ik het in bijzonder aandacht aan: laadsnelheid en mobile SEO. Dit zijn twee zeer belangrijke variabelen in het algoritme van Google.Ik kijk of de techniek van de website geschikt is voor mobile search. Hoe wordt je website op een mobiel weergegeven?

Stap twee: trefwoord analyse

Op welke trefwoorden wil je dat je website gevonden wordt en zijn de trefwoorden relevant voor je doelgroep? Zijn dit trefwoorden die een onderscheidend vermogen bieden tegenover je concurrentie? Ik voer een uitvoerig trefwoordanalyse uit en ik presenteer een doordacht trefwoord analyse rapport.

Stap drie: lokale website optimalisatie

Ik zorg er voor dat je website zoekmachine- en gebruiksvriendelijk is en daardoor optimaal vindbaar is waardoor consumenten je site graag bezoeken en de gewenste acties uitvoeren.

Stap vier: doordachte content optimalisatie

Zodra de meest effectieve trefwoorden bekend zijn en je website geoptimaliseerd is, staat het fundament gereed voor content optimalisatie. Ik optimaliseer je: content, teksten, afbeeldingen, video's tevens creëer ik topic clusters waardoor je content optimaal rankt. Hierdoor weten zoekmachines je site juist te indexeren en wordt je website getoond op de voor jou relevante zoekwoorden en weet je doelgroep je website te vinden.

Stap vijf: local linkbuilding

Lokale linkbuilding dus links afkomstig uit Nijmegen en omgeving toont Google dat je een betrouwbare lokale onderneming bent en dit beloond Google met een hoge positie in de lokale zoekresultaten. We gaan voor een top positie in de Google 3-Pack!

Welke zoekwoorden leveren je de meeste klanten op?

Wil je vrijblijvend ontdekken welke Google zoekwoorden je de meeste klanten opleveren? Neem dan nu contact met me op via de contactpagina.

Belangrijk: Doordat ik vooralsnog kantoor aan huis houd plaats ik in verband met mijn privacy niet mijn privé adres op mijn website. Ik laat mijzelf verlonen via een payrollbedrijf hierdoor hoef ik niet over een KvK-nummer te beschikken.

Bel me nu

Ben je gereed voor actie of laat je liever je concullega's winnen?

Neem nu contact met mij op.

Contact
Doordat ik kantoor aan huis houd plaats ik vanwege privacyoverwegingen niet mijn privé-adres op mijn website.
Ik werk via een payroll constructie hierdoor hoef ik niet over een KvK-nummer te beschikken.
Vermelde bedragen zijn exclusief btw.
© Ekxo.nl 2014 - 2022
error: content is beschermd.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram