Horeca SEO Amsterdam, lokaal bovenaan!

Je bent op zoek naar lokale horeca SEO, lokale online marketing, voor je horecabedrijf in de regio Amsterdam? Ekxo.nl maakt voor jou een lokale horeca zoekmachine optimalisatie strategie op maat.

Voor horecabedrijfseigenaren in de regio Amsterdam is (lokale) online zichtbaarheid van belang. Google heeft hier een oplossing voor door elke regio van lokale zoekresultaten te voorzien. Dit houdt in dat de zoekresultaten voor bijvoorbeeld ‘restaurant in Amsterdam’ andere resultaten tonen dan zoekopdrachten in andere woonplaatsen. Ik kan je helpen met local SEO

Belangrijk: In de SEO industrie zijn er helaas veel oneerlijke, malafide spelers die ondernemers luchtkastelen verkopen. Bonafide, eerlijke (local) SEO aanbieders als ik worden daarom helaas soms ten onrechte gewantrouwd. Om je vertrouwen te winnen hanteer ik geen vervelende contracten, kan je op aanvraag mijn Ekxo rankings portfolio altijd vooraf inzien en is mijn service concurrerend geprijsd.

Waarom is lokale horeca SEO belangrijk voor je restaurant of café?

Meer dan de helft van de zoekopdrachten op Google worden uitgevoerd met een lokale zoekintentie. Dit betekent dat één op de twee mensen in Google zoeken naar lokale producten of diensten. Als je website niet geoptimaliseerd is voor local search dan loop je veel klanten mis.

Neem nu contact met mij op voor hoogwaardige local horeca SEO voor WordPress website eigenaren in de regio Amsterdam zonder een vervelend contract.

SEO is onmisbaar voor horeca ondernemers. SEO levert maar liefst drie keer zoveel klanten op. Bron: onderzoek Argeweb. Leads afkomstig van (local) SEO sluiten het vaakst tevens is het de meest voordelige vorm van digital marketing.

Ik besteed grote zorg aan alle elementen die bijdragen aan uitstekende ranking in Google. Zijn jouw webpagina’s op de juiste manier geoptimaliseerd en is jouw content volgens Google van goede kwaliteit?

Mijn service biedt het volgende

  • Ik focus me op de zoekwoorden die je het meeste zoekverkeer opleveren.
  • Een persoonlijke, betrokken benadering.
  • Duidelijkheid voorop dus geen verrassingen achteraf.
  • 100% veilige (lokale) horeca SEO.

SEO een definitie

Zoekmachine optimalisatie, in het Engels 'search engine optimization' genoemd, afgekort S.E.O. is een onderdeel van zoekmachinemarketing.

Het kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om webpagina's lokaal hoog te laten ranken in de lokale organische zoekresultaten.

De noodzaak van lokale zoekmachine optimalisatie

Nog steeds klikken gebruikers van zoekmachines overwegend op de ‘organische’ zoekresultaten. Goed vindbaar zijn in de organische zoekmachine zoekresultaten van zoekmachines is dan ook erg belangrijk.

Wat kan ik voor je betekenen?

SEO consultancy: We starten elk (local) horeca SEO traject met realistische doelstellingen. Haal maximaal rendement uit je inspanningen door gebruik te maken van mijn kennis.

Website optimalisatie: Hoe zorg je voor een betere vindbaarheid van je website in regio Amsterdam? Nadat ik mijn (local) horeca SEO audit heb afgerond hebben we alle inzichten in huis voor het bereiken van optimale vindbaarheid!

Content creatie: (Local) SEO copywriting, Ik ontwikkel overtuigende en relevante content voor je website dat wordt gewaardeerd door je doelgroep.

Ik maak je website uitstekend vindbaar in de regio Amsterdam. Mijn aanpak is altijd succesvol. Alles begint bij het analyseren van de juiste zoekwoorden en een geoptimaliseerde website.

Door ons te richten op woorden die veel zoekvolume hebben en realistisch haalbaar zijn, zorg ik voor snel resultaat.

Mijn vijf stappen aanpak voor local horeca SEO in Amsterdam met een hoge ROI

Stap één: website optimalisatie

Zoekmachines werken met spiders die continu het internet afzoeken en alle websites proberen te vinden en te interpreteren. Een algoritme met ruim tweehonderd variabelen beoordeeld wat de positie van jouw website in de zoekmachine behoort te zijn. Om de spiders succesvol jouw site te laten interpreteren moet je website in optimale technische staat verkeren.

Ik voer een local SEO audit uit en ik voorzie je van een local SEO audit rapport met alle aandachtspunten. Waarna ik er zorg voor draag dat je website in een optimale technische staat verkeert zodat de zoekmachine spiders je site makkelijk kunnen spideren.

Hierbij besteed ik het in bijzonder aandacht aan: laadsnelheid en mobile SEO. Dit zijn twee zeer belangrijke variabelen in het algoritme van Google.Ik kijk of de techniek van de website geschikt is voor mobile search.

Stap twee: trefwoord analyse

Op welke trefwoorden wil je dat je website gevonden wordt en zijn de trefwoorden relevant voor je doelgroep? Zijn dit trefwoorden die een onderscheidend vermogen bieden tegenover je concurrentie? Ik voer een uitvoerig trefwoordanalyse uit en ik presenteer een doordacht trefwoord analyse rapport.

Stap drie: lokale website optimalisatie voor optimale vindbaarheid in de regio Amsterdam

Ik zorg er voor dat je horeca website zoekmachine- en gebruiksvriendelijk is en daardoor optimaal vindbaar is waardoor consumenten je site graag bezoeken en de gewenste acties uitvoeren.

Stap vier: doordachte content optimalisatie

Zodra de meest effectieve trefwoorden bekend zijn en je website geoptimaliseerd is, staat het fundament gereed voor content optimalisatie. Ik optimaliseer je: content, teksten, afbeeldingen, video's tevens creëer ik topic clusters waardoor je content optimaal rankt. Hierdoor weten zoekmachines je site correct te indexeren en wordt je website getoond op de voor jou relevante zoekwoorden en weet je doelgroep je website te vinden.

Stap vijf: local linkbuilding, backlinks afkomstig uit Amsterdam en omgeving

Lokale linkbuilding dus links afkomstig uit de regio Amsterdam toont Google dat je een betrouwbare lokale onderneming bent en dit beloond Google met een hoge positie in de lokale zoekresultaten. We gaan voor een top positie in de Google 3-Pack!

Belangrijk: Doordat ik vooralsnog kantoor aan huis houd plaats ik in verband met mijn privacy niet mijn privé adres op mijn website. Ik laat mijzelf verlonen via een payrollbedrijf hierdoor hoef ik niet over een KvK-nummer te beschikken.

Wil je vrijblijvend ontdekken welke Google zoekwoorden je dagelijks een volle zaak opleveren? Neem dan nu contact met me op via de contactpagina.

 

 

Ben je gereed voor actie of laat je liever je concullega's winnen?

Neem nu contact met mij op.

Contact
Doordat ik kantoor aan huis houd plaats ik vanwege privacyoverwegingen niet mijn privé-adres op mijn website.
Ik werk via een payroll constructie hierdoor hoef ik niet over een KvK-nummer te beschikken.
Vermelde bedragen zijn exclusief btw.
© Ekxo.nl 2014 - 2023
error: content is beschermd.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram