Social media

Social media inzetten voor je bedrijf, maar je hebt een volle agenda of bent niet creatief genoeg? Laat mij je social media management doen.

Wanneer je geen tijd hebt of je niet creatief genoeg bent of niet over de juiste tools beschikt kun je mij inzetten voor je social media beheer. Als je geïnteresseerd bent dan kunnen we een afspraak plannen voor een adviesgesprek. Ik wil graag weten wie je bent en wat je doet zodat ik effectief je doelgroep op social media kan bereiken. Ik draag professionele zorg voor het gehele social media traject. Op social media is het belangrijk om duidelijk je visie en aanbod te communiceren met je doelgroep. Ik creëer wekelijks professionele tekst en grafisch design berichten zodat jouw bedrijf alle aandacht ontvangt. Uiteraard kun je ook zelf content aandragen. Ik ben wekelijks voor jou aan de slag. Ik houd alle trends en nieuws bij zodat we snel en doeltreffend onze strategie kunnen bijstellen indien nodig. 

Ik bied een totaaloplossing voor jouw social media beheer behoefte.

  • Social media analyse.
  • Strategiebepaling.
  • Het optimaliseren van je pagina’s.
  • Tekst en design berichten.
  • Het redigeren van berichten.
  • Preview en correctie.
  • Wekelijks maximaal twee berichten.
  • Wekelijkse content planning.
  • Nader te bepalen aantal platformen.

 

Ben je gereed voor actie of laat je liever je concullega's winnen?

Neem nu contact met mij op.

Contact
Doordat ik kantoor aan huis houd plaats ik vanwege privacyoverwegingen niet mijn privé-adres op mijn website.
Ik werk via een payroll constructie hierdoor hoef ik niet over een KvK-nummer te beschikken.
Vermelde bedragen zijn exclusief btw.
© Ekxo.nl 2014 - 2023
error: content is beschermd.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram