Tarieven

De maandelijkse investering, zonder contract en met een prestatiegarantie.

Je grootste kostenpost is het geld dat je kunt verdienen maar niet doet. Mijn local SEO service is realistisch geprijsd en je investering in de diensten van mijn bureau zijn fiscaal aftrekbaar. Mijn service is een complete lokale SEO oplossing.

Veel bureaus hanteren vanaf de aanvang van een local SEO traject een hoog uurtarief of een stevige maandelijkse investering. Ik vind dat niet realistisch omdat SEO bureaus (helaas) niet kunnen garanderen dat hun (local) SEO de naald laat bewegen en de website van de klant stijgt in de Google zoekindex. Ik hanteer daarom een pay per performance garantie omdat het eerlijk is. I rank, you bank. Daarom hanteer ik een laag instaptarief dat toeneemt naarmate je rankings stijgen in de Google zoekindex.

De maandelijkse investering voor mijn complete local SEO service zonder contract en met een prestatiegarantie

Bepaal je maandelijkse investering in local SEO en ik doe je een passend aanbod.Ik behoud het recht een bod af te wijzen.

Prestatiegarantie

Pas nadat ik een Google top tien ranking heb gecreëerd voor een willekeurige URL is je maandelijkse investering van kracht. 

Wat is de ‘customer lifetime value’ (CLV) van je klanten?

Wat is customer lifetime value (CLV)? CLV is de netto-opbrengst die een klant genereert gedurende de hele periode dat deze klant is. De customer lifetime value (CLV) is hoger dan de maandelijkse investering in mijn local SEO service.

Voor een dubbeltje zit men niet op de eerste Google rang

Bureaus die lagere tarieven hanteren leveren oppervlakkig, generiek content van slechts circa vijfhonderd woorden (thin content) waarmee je website geen autoriteit wordt en waarmee je website nooit duurzaam hoge posities in Google zal innemen. Veel SEO bureaus vragen maandelijks €500 tot €750 voor hun SEO diensten. Hoeveel linkbuilding outreach en diepgaand content creatie kan een bedrijf doen voor beide bedragen? Elk uurtje werk moet immers betaald worden.

Als persoon A maandelijks 500 in SEO investeert en zijn concurrent persoon B investeert maandelijks 5.000 in SEO dan weet ik wie gaat winnen. SEO is immers zeer arbeidsintensief.

Google only loves you when everyone else loves you first

Ik creëer conversie gericht content van 1.500 tot 4.500 woorden met diepgaande teksten die echt een bron van informatie zijn, hierdoor wordt je website als een autoriteit gezien en beloond Google je website met duurzame hoge posities tevens doe ik de outreach voor linkbuilding en creëer ik veilige lokale backlinks zodat je nooit een Google penalty hoeft te vrezen. Ik lever met grote toewijding een complete local SEO oplossing.

SEO is een zero sum game. De beste wint en de beste worden vereist een investering.

Ik hanteer geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij vragen of problemen ben ik tevens in de weekenden en in de avonduren te bereiken voor een passende oplossing.

Voor nog geen €73 per dag trek je elke dag veel extra klanten aan. SEO levert drie keer zoveel klanten op. Hoeveel zijn klanten en dus de continuïteit van je bedrijf je waard?

Bel me nu

De maandelijkse compensatie wordt bepaald op de webpagina met de hoogste nieuwe ranking in Google. Zodra positie 1 tot 5 plus Google Local 3-Pack behaald is geldt vanaf dat moment de maandelijks wederkerende investering van €2.200. Bedragen zijn exclusief btw. Mijn dienstverlening is fiscaal aftrekbaar.

0 Shares